Lovijsa

Jag hatar när..
Jag har seriöst haft mobiltelefon med touchscreen i över fem år och aldrig har jag lyckats förstöra någon av dessa telefoner. Idag var jag och R med ett flyttlass till lägenheten och valde nytt golv till köket. Allt gick så bra och vädret var vackert så jag sa i bilen: "idag är en bra dag!". Jag hade handlat lack, målartejp en pensel och sandpapper som jag skulle bära in till lägenheten + min älskade Sony telefon. Jag gick två meter, skulle låsa bilen och pang. Skärmen rakt ner i gatan. Ni vet dendär känslan när man ska plocka upp den? "Va sku int a hald" tänkte jag och böjde mig ner. Tusen bitar. 


Bildkälla: https://youtu.be/nd40FjleUE0

Ungefär såhär såg skärmen ut. Gick genast iväg till mobilreparatörer och frågade budget, in till försäkringskontoret och göra en anmälan och nu är mobilen på service. Lite oläglig utgift med tanke på att jag flyttar hemifrån nästa vecka och allt. 

Jag hatar när man går och säger fel saker. 😑
Smyckesprat
Som ni kanske vet har jag nu under sommaren gjort en speciell sommarkollektion. Jag har alla smycken på facebook som ni hittar här: https://www.facebook.com/lovijsadesign 
 
Om man köper ett armband ur min sommarkollektion går 2€ oavkortat till Alzheimer Centralförbundet. Den sista augusti avslutar jag donera och räknar ihop hur mycket pengar sammanlagt det blev under sommaren. 
 
 
Dessa armband här ovan har jag några kvar av, de flesta har blivit sålda. De vita har helt klart varit favoriterna. Jag tycker själv om att bära dem två eller tre i gången, som tillexempel ett blått, ett vitt och ett utfyllnadsarmband. Jag hoppas dessa smycken ska påminna oss alla om de sjuka i vårt samhälle och att Alzheimer och demens är obotliga sjukdomar. När jag blir åldring drabbas jag mycket hellre av kroppsliga sjukdomar än psykiska, jag vill kunna minnas mitt livs resa till döden och inte glömma en stor del av allt. 
Ledigt från jobb, dags att börja blogga igen!
De fyra veckorna som simlärare är över, veckans skiften vid Teboil är över (tja, ett på lördagkväll återstår) och nu känner jag att bloggen ska få vakna ur sin sommarledighet igen. Jeppisdagarna är i full rulle men jag vet dock inte om det lockar att åka dit just nu. R har varit ordentligt förkyld sen i söndags och jag känner att det är på väg. I måndags var vi till min lägenhet med en skänk till köket och beskådade folkmassorna på loppiset från bilen. Jag har jobbat på Teboil måndag och igår så det har inte blivit så mycket annat. Borde börja städa upp här hemma, packa ner saker och städa igenom lägenheten grundligt en till gång men det känns så långt borta detdär datumet första i åttonde. Dessutom väntar ett besök till Ikea innan jag flyttar på riktigt.

Det är lite svårt att komma igång med bloggandet igen efter en såhär lång paus. Jag har inte skrivit en text på över en månad!? Nästa långa ledighet får jag inte lämna bort skrivandet, det är ett som är två.

Tills mitt följande inlägg dyker upp, en trevlig sommarbild i den icke sköna sommarvärmen.