Lovijsa

Lördagssysslor
Kom hem till ljuva Lappfors idag efter två dygn hos älskling. Började riva tapeter efter maten och konstaterar nu efter över en timmes rivning att jag nog har att göra nu när jag är hemma på dagarna. Läsa och riva. Var somsagt med och valde tapeter igår och det blev ursnygga sådana. Bara att riva snabbt nu så de nya kommer upp snabbt! 


Bild från mammas insta. Pigga ungdomar på lördagskvällen... Intar bastuposition om 5... 

Ha en gemytlig lördag allihopa! ?
Godmorgon!
Hade en helt otroligt kul tacokväll igår med A&I. Tiden bara rann iväg och det blev till sena natten innan det blev läggdags. Tortillasen blev supergoda och det blev en riktitg svällkväll, haha. 

Idag däremot är jag helt ledig till skillnad från imorgon då det blir jobb. Ska räkna matte som en tok idag nu när jag orkar och har tid. 


En morgonselfie efter morgonduschen 👌
Fredag
Steg upp tidigt imorse (enligt mig är 8 tidigt..) för att åka på ärende med mor. Hämtade Robert och så åkte vi till stora staden. Vi ska tapetsera om hemma i min gamla barnkammare som nuförtiden fungerar som pianorum/pysselrum. Det blev riktigt snygga tapeter! Åt lunch på Mango House och åkte hem. 

Här sitter vi nu, mumsar på fredagsgodis och tittar tv. Ska läsa lite hälsa innan vi måste börja förbereda inför ikväll då våra vänner kommer över på tacokväll. 


Kissen Boris är också med och fredagsmyser! :') 

Vi hörs!