Lovijsa

Testing
Fick hem lite av Mary Kays nyheter med min order och nu hade jag tid att leka lite med ögonskuggorna och läppstiftet! Inte 100% nöjd med den ljusaste nyansen av ögonskuggan men fortfarande är det de bästa skuggorna som finns. Hittar aldrig lika pigmenterade och hållbara skuggor som Mary Kays! 
 
Paletten Metro Modern (Limited Edition) 
Läppstiftet Berry Stylish (Limited Edition, Crème lipstick) 
 
Och här kommer resultatet! 
 
Palettens färger blev mörkare på och känns lite semi-matta. Från en vardagslook piffar man enkelt till den med hjälp av den allra mörkaste skuggan som jag inte använt idag. Jag använde alltså den ljusaste som grund, den bronsiga i utkanten av ögat och också den som jag tonade mest. Använde också lite av den blåa som pop-up färg. Skulle ha fått sätta på fler lager om jag ska vidare på fest, men eftersom jag ska i jobb ikväll räcker det bra så. :)  
Bloppis!
Alla plagg finns i Jakobstad, kan hämtas eller så postar jag mot liten avgift! :) Kommentera här under eller skicka email ifall du önskar köpa något; l-back@hotmail.com 
 
Cardigan från Only 
Storlek L/M 
5€
Basic t-shirt från Lindex 
Storlek L 
3€
Skir topp från Gina Tricot 
Storlek 40 
3€
 
Tröja från H&M (Noppig!) 
Storlek M 
2€ 
Sportbehå från H&M 
Storlek S 
2€ 
Topp från Vila 
Storlek L
4€
Spetströja från Gina Tricot 
Storlek M 
1€
Skir topp med öppen rygg från Lindex 
Storlek M 
2€
Tröja från Only 
Storlek L 
3€ 
RESERVERAD 
Bomberjacka i college från Gina Tricot 
Storlek M 
3€ 
RESERVERAD 
 
New Parfume
Idag kom min leverans av mina Mary Kay produkter! Den inkluderade den nya parfymen Cityscape. I'm in heaven - den doftade precis sådär fräscht som jag trodde! Inte alls söt och sliskig utan helt perfekt. Den kommer inte räcka länge! ;) 
Dock råkade jag klicka hem två i misstag så är någon på jakt eller i panikartat behov av ny doft så hittar ni den hos mig. :)