Lovijsa

Sommarkollektion för välgörenhet
Nu kom äntligen min leverans av pärlor igår så nu har min sommarkollektion äntligen lyckats förverkligas! Gå in på Lovijsadesign på facebook och köp ett armband, 2€ går oavkortat till Alzheimer centralförbundet rf.! Något sliten.
Det har blivit lite av bloggandet de senaste dagarna. Orsaken är att, WOW, vilket jobb jag har! Efter första dagen som simlärare sov jag hela kvällen. Man blir så otroligt trött efter nästan åtta timmar på stranden. Vi simmar tre gånger om dagen (ibland bara två) men ändå! Huhu. Vädret gör ju inte saken så mycket bättre. Hittills har vi sett solen två gåner ca 5 minuter. Regn och blåst tycks vara det bästa nu. 
 
Jag hoppas jag börjar känna mig piggare på kvällarna så småningom, för som det är nu kunde jag sova hur länge som helst om nätterna! 
 
Jag beställde hem en fullång våtdräkt igår också. 15 grader i vattnet, det lockar inte att simma tre gånger om dan i regnväder. Vi får låna av föreningen såna som har korta ärmar och ben och jag har fått låna en fullång av min kollega. Kände bara att det kommer behövas om sommaren kommer fortsätta se ut såhär en tid framöver. 
 
 
Veckan som gått på instagram


"En bild på mig denna fagra onsdag" - Jobbade på Teboil och var förkyld.Midsommardagens roddtur Midsommardagens roadtrip till bl.a. Larsmo och beskåda vindkraftverket


Idag är jag nöjd i min blåa tröja! Simskola it is!