Lovijsa

Hälsostegen
Idag fick jag en överraskning i brevinkastet! I tisdags anmälde jag mig till Folkhälsans hälsokampanj Hälsostegen i vilken man har som mål att ta minst 10 000 steg per dag. De 200 första som anmälde sig och som inte varit med tidigare år fick hemskickat en stegräknare! 

Jag tycker alla ni som vill ha en liten utmaning under oktober månad ska delta! Man kan också vinna lite priser i slutet av månaden + att man på hemsidan kan jämföra sina steg med andra medlemmars medeltal. In och anmäl er på www.halsostegen.fi!  :) 

Känslor
Så var det torsdag igen, imorgon börjar ny period i skolan! Tänk att oktober är här redan nästa vecka. Har lite svårt att hänga med.
 
Igår hade jag också lite skola så jag fick vara med R mellan mina program. Fick ett glatt besked på ABC-mötet att åldersgränsen kommer vara borta fortsättningsvis, bra så! Slängde ihop en chokladkaka i mormors bakform och fick också till stånd några armband. Har en ledig kväll även idag så nu efter pianolektionen kommer jag åka hem, städa upp lite, fota lite och sen åka till simhallen för några kilometer i bassängen! Lovely, fastän det känns lite konstigt. :) 
 
Bild från i tisdags då vi hade studions grunder!
 
Helgen i ett nötskal
Har varit tyst här igen efter en helg med massa roliga saker! I torsdags körde jag iväg till Vasa för att gå på klassisk konsert från skolan, i fredags körde jag iväg till Vasa för att vara på kongressen Musik & Talang. Ni som har läst ylenyheter i helgen har där haft möjligheten att läsa lite om mig, tjohoo. Här hittar ni artikeln; 
 
Var somsagt från fredag till sent på lördagkväll i Vasa och fick träffa bland andra Andreas Carlsson, Elize Ryd, Kjell Simosas, LOREEN!!!, Redrama och en massa andra kändisar. Det var stort att sitta och lyssna på de främsta svenskarna och finlandssvenskarna inom musikbranschen. Helgen avslutades med en konsert med Loreen och sen väntade R när jag kom hem. Söndagen spenderades med honom och med glatt sinne cyklade jag iväg till skolan imorse. Inte varje måndag det är så ;) 
 
Jag ska bjuda på några bilder så får ni känna på lite energi efter den superba helgen!