Lovijsa

Bloggdag nr.2 - fail

Jag var så taggad på att fota ett foto i timmen, men det blev något misslyckat.. Jag sätter upp de bilder jag ändå lyckades komma ihåg! 😂

8.00
Vaknade prick åtta, åt frukost med ett tänt ljus och njöt av min lilla stund. Hann sätta på ansiktet och sätta upp håret innan jag traskade iväg...

9.00
Hos massören! Idag blev det rygg, nacke men främst armarna. Kändes något bättre än förra gången men ännu känns det inte helt bra. Ska byta massör och antagligen börja åka dit regelbundet.

10.00
Huvudvärken slog till efter att nacken mjukats upp. Transponerade en julsång i skolan i ett huj, har blivit snabb på Sibelius-programmet!

11.00
Väntade på kompisarna för att äta lunch. Efter detta hade jag lektion från 12.30-14.45 så då glömde jag heelt bort bilderna..

15.00
Kom hem från skolan med dunkande huvud. Kröp under täcket och gjorde det man inte ska göra - jag prövade om jag hade feber. Det resulterade i att jag stannade under täcket för febern har kommit och jag känner mig allmänt krasslig.

16.00
Håller ett öga uppe för att se på min favorityoutuber som i detta nu är Therese Lindgren. Somnar ganska snart och därmed avslutade jag också ett foto i timmen. Håhhå, inte riktigt en dag att hänga i julgranen!

Nu är klockan snart 22, har fått mat av R och jag ska nog krypa tillbaks under täcket. Önskar i mitt stilla sinne att jag sov bort febern under kvällen och kan åka till skolan imorgon, men vi får se hur det blir. Det är längesen jag haft flunsa och just nu när tidpunkten är som sämst så måtte den inte komma då... pepparpeppar och godnatt!

Bloggdag nr.1
Så var min bloggvecka igång! Tanken är att jag ska skriva ett inlägg om dagen och om andan faller på så kommer också en-bild-i-timmen inlägg. 
Har haft en ledig dag idag utan skola eller jobb så jag har fokuserat på att få gjort sånt som jag kanske inte annars orkar med. Bland annat städat lite ytor inför julen, jag har så otroligt svårt att komma igång med städning men när det är gjort så njuter jag till max. En del julklappar blev också inhandlade på samma gång jag gjorde veckans matköp så eventuellt ska jag slå in några fina paket ikväll. Ifjol hade jag klapparna färdigt nästan en månad på förhand men i år går det i lite saktare tempo. Dock har jag planerat alla klappar färdigt så det är bara inköpen kvar. När jag kom hem möttes jag av en kelig kisse. Två minuter med honom och sen plockade jag äntligen ihop R:s julkalender.
 
Ifjol skapade jag traditionen och den hänger med i år också. Jag fyller varannan påse och R fyller varannan. Så kul med ett barnasinne som hänger kvar! 
 
 
Köpte också hem en ny ögonskuggsborste från Citymarket för 6.95€. Den känns lite mjuk men ska definitivt testa den så fort jag hinner!
 
 
 Nu väntar jag att R ska komma hem från jobbet så vi får samtala om dagen som gått och eventuellt mysa till det med glögg och pepparkaka. Vardagslyx på en måndag! 
 
 
 
Odd Molly önskelista
Tycker jag varit snäll i år så högst på önskelistan av materiella ting står ett Odd Molly plagg. Orsaken varför jag älskar märket är för att deras design är så otroligt originell och man hittar inte plagg som dessa från något annat märke. När jag vet att en resa till Helsingfors är inplanerad sparar jag alltid pengar för att sen gå in i OM-butiken i Kampen, där mår jag som allra bäst och har oftast också kollat in min favorit som jag får prova. Kundbetjäningen går oftast på finska men det bryr jag mig inte i, bara jag får känna lite och eventuellt få köpa en tröja till min samling. Det är otroligt hur vacker jag alltid känner mig när jag får dra på mig ett plagg från OM. Jag får på något sätt en boost för självförtroendet och dagar jag vaknat upp på fel fot blir alltid så mycket bättre om jag sätter på mig deras kläder. Konstigt hur kläder kan ändra humöret men så är det faktiskt. Det är väl kvaliteten och storyn bakom företaget som gör det. Jag har redan nu planerat att bära ett OM-plagg på det viktigaste inträdesprovet till den skolan jag drömmer om att komma in till - vilken tröja återstår att se. Detta låter antagligen jätteklyschigt för vissa av er, men såhär ser min passion för kläder ut. 
För tillfället har jag inte råd att köpa deras plagg ur vårkollektionen jag önskar jag ägde, men ni som har råd kan ju gå in på deras hemsida för att ge en vansinnigt önskad julklapp åt mig i år. Tack!? ;) Länk under varje bild. Kanske ni får lite julklappstips åt morsan, syrran eller flickvännen också! 
 
Ur höstkollektionen finns också denna på önskelistan: 
Delighted blouse
 
En ny badrumsmatta säger jag int heller nej till!