Lovijsa

Studentsminkning!?
 
 
 
Alltså jag känner mig lite lost bland mitt smink inför imorgon.. Jag vet hur grunden ska bli men ögonen och läpparna har jag inte den blekaste aning om. Tror åtminstone jag ska försöka hålla sminkningen något neutral på dimissionen och fotograferingen efteråt. Jag fotograferas alltså imorgon efter dimissionen. Sen får jag nog dra på några extra lager inför kvällen sen som börjar med middag med alla Pg-studenter och sen festa hela kvällen. (Kommer dock ej festa brutalt mycket eller länge eftersom jag sen har bjudning på söndag..) 
 
Nåväl, testade en ganska neutral look idag med två ögonskuggor (en i ljusrosa och en vitskimrande), rouge, bronzer och maskara på övre fransraden. Lite mer kommer jag nog sätta på imorgon men jag tycker överlag det inte behöver vara mycket mer. Kanske jag sätter ett läppstift i svag rosa till. Vad tycker ni? På nästsista bilden satte jag till ett mörkt läppstift och det känns helrätt sen mot kvällen.
 
 
Mitt studenthalsband
Med mycket jobb och slit är det nu färdigt! Har satt ner timmar på att få det färdigt och nu tvivlar jag till och med på om jag faktiskt kommer att bära det på lördag, det blev så vackert. 


Det var också svårt att fånga cabochonen i mitten på varje blomma i rätt färg på fotografierna, men jag försökte mitt bästa! Vad tycker ni, är det lämpligt att bära med en redan utsmyckad klänning? 
Det närmar sig!

 Ni fick en bild av dagens fejs. Har prövat Mary Kays CC-cream i två dagar och jag måste alltid titta två gånger i spegeln. Den är inte lika heltäckande som en foundation men ccn är mycket skönare. Ccn ger mer lyster och jag checkar hela tiden om ansiktet ser glansigt ut eller om det bara är ccn och hittills är det nog bara krämens lyster som gör att ansiktet ser friskt och fräscht ut. Tror jag kommer köra på cc-krämen till studentsminkningen eftersom den också innehåller solskyddsfaktor. 

Det är inte så mycket kvar att göra här hemma, ska ännu tvätta golven på övre våningen sen får det vara klart inför söndagen då jag har min studentfest. Har varit och övat till skolan idag och ja - det ska nog gå bra. Student blir jag ju ändå fast jag skulle råka snubbla i trappan eller nåt sånt. ☺️ bara två dagar kvar till lördagen, lyckans dag.