Lovijsa

Bullet journaling
Jag lovade er i mitt senaste blogginlägg att prata mer om mina konton på Instagram. Jag driver alltså ett konto där jag testar smink och skönhetsprodukter och ett annat konto där jag visar upp min bullet journal. 

(null)

Jag heter alltså @lovijsabujo (följ mig, snart är jag uppe i 200!!) och där hittar ni min bullet journal. Det är så otroligt kul att komma på egna mallar och stilar på sidorna och åtminstone jag blir väldigt inspirerad av communityt som finns på insta. 
(null)

Vad är då en bullet journal? 
Jag kallar den mera min "tracker". Jag har gjort sidor för saker jag borde göra varje dag och det är så kul att kryssa i rutorna och se resultaten efteråt. Jag skriver in viktiga saker, mindre viktiga saker och så gör jag givetvis en daglig "tracker" för varje ny vecka. Det som ändå är bäst med bulletjournaling är det att man själv får välja precis vad man vill skriva in. Känner man sig kreativ och har en penna och ett häfte nära till hands är det bara att börja på. Sök på #bulletjournalinspo så lovar jag dig att det blir enkelt att sätta igång! 

(null)

Nu ska jag sätta mig ner och fylla i dagens händelser och konstatera att Niinistö vinner. 
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress