Lovijsa

Recension av Bettebox februari
För er som inte är bekanta med Bettebox är det alltså Livbox som bytt namn. Säger inte det dig något heller är det alltså en finsk skönhetsbox som kommer en gång i månaden. Här kan du beställa din egna box som kommer i början på mars! 
 
Jag minns jag hade en dålig dag när jag öppnade min Bettebox och blev så otroligt glad när jag såg vilka godingar som låg där. Nu har jag testat produkterna i över två veckor och kan med gott samvete hissa och dissa månadens produkter! De produkterna med ❤ framför är mina favoriter. 
 
 
 
Från vänster till höger: 
HELEIN Biotin+
- En tablett om dagen för friska naglar och friskt hår. Mina naglar har allvarligt talat aldrig varit så starka som de är nu, de splittras inte och växer i en rasande takt. Håret har jag inte märkt någon skillnad på än, men just nu känns det som att alla strån går av på mitten. Det mår verkligen inte bra av senaste blekning. :( Tabletterna hittar man på apoteket. 
- Köper jag denna produkt igen? Näe, antagligen inte eftersom jag äter sporadiskt av vitaminer en vecka innan jag sen glömmer bort burken. 
Pris: ca. 20€ 
 
PALMOLIVE Feel Glamorous 
- Som vilken dödö från Palmolive som helst. Jag gillar Niveas dödös bäst men denna doftar gott och så gillar jag det nytänkta med förpackningen! Håller definitivt inte 48h som den lovar men en skoldag klarar den gott och väl av. 
- Köper jag denna produkt igen? Kanske, jag gillar den fräscha doften! 
Pris: 1,95€ 
 
❤ LUMENE Nordic Noir deep impact 
- Två dagar innan boxen köpte jag en ny maskara ur samma kollektion som denna maskara. Lumenes nya serie känns stilren och jag gillade den förra maskaran jag köpte så vilken tur att jag har en extra i lager. Har alltså inte testat denna men har goda förhoppningar om den. 
- Köper jag denna produkt igen? Högst antagligen någongong eftersom den har budgetprislapp och är Lumenes. 
Pris: 24.90€ 
 
 
AVÈNE Cleanance Micellar water 
- Ett rengörande vatten för ansiktet som funkar rätt bra. Efter att jag tvättat bort sminket brukar jag ta bort det som lämnat kvar med denna. Den återfuktar bra och lämnar inte huden stram och torr som vissa vatten har en tendens att göra. Hade aldrig hört talas om märket innan så det var spännande att testa något nytt! Läste sen att det är ett märke som finns på apotek. Heja jag! 
- Köper jag denna produkt igen? Nej. Håller mig till samma serie som resten av mina hudvårdsprodukter. 
Pris: 22€ för 400ml 
 
❤ NIVEA Cellular perfect skin eye illuminator 
- Jag var skeptisk till Niveas produkt men måste säga att jag gillar den! Den suddar faktiskt ut mörka ringar under ögonen eftersom den har lite färg i sig. Man får en känsla att den återfuktar bra och med foundation över skiner den inte heller igenom. Ett måste för mig under vintertid när jag är så blek att både ådror och mörka ringar syns extremt bra. 
- Köper jag denna produkt igen? Kanske nästa vinter! 
Pris: 15.90€ 
 
❤ SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC Oil Miracle Brazilnut 10 
- Blev kär på två sekunder! Min hårolja från Macadamia tog slut och utan olja kommer jag inte långt med mina frissiga toppar. Denna doftar underbart och ger ett silkeslent resultat. Fullsize finns hos frisörer, Sokos och Stockmann (Jee då de finns Stockmann i Jeppis...). 
- Köper jag denna produkt igen? Absolut, bara jag hittar den! 
Pris: 19.50€ för 100ml 
 
Hoppas ni fick tips om nya härliga produkter och beställ gärna marsboxen eftersom den kommer innehålla hela fem fullsize-produkter. Längtar!! Åtminstone jag hittade några nya favoriter i denna box.