Lovijsa

Marmorbrickan

Har länge letat efter den perfekta, lagom stora brickan av marmor. Jag har haft en liten dold kärlek för marmor men den har väckts till liv först nu, något år senare efter dess genombrott.

För 20€ blir den din, på Blossom i Jakobstad. Men skynda dig, bara två styckna lämnade kvar! På sista bilden får ni också en skymt av min bulletjournal.
Efter förra veckan som kändes som en total uppförsbacke känns det nu något lättare. Det känns lättare att få något gjort så nu sätter jag mig ner med min bulletjournal och planerar en vecka med nerförsbacke istället. Kunde inte starta måndagen på ett mycket bättre sätt heller. Ett kort infomöte i skolan gjorde så jag faktiskt kom mig iväg dit och kunde därför också sätta en timme på övning. Därefter blev det kaffe med R och nu åkte han iväg till jobbet och jag kommer att ha tid för bloggen denna vackra måndag. Skulle egentligen haft jobb ikväll men böt bort mitt skifte för att kunna gå på en klasskompis yrkesprov. Han spelar låtar av mitt favoritband så kunde ju inte missa det!!
Nåväl, med ljusen tända ska jag nu planera och klottra i mitt tankehäfte och ta itu med kommande blogginlägg.
Trevlig måndag 💕