Lovijsa

Eyeshadow craving
Jag har riktit slut på ögonskugga i nyanser av brunt. Har länge sökt runt på nätet men jag hittar inget jag riktigt känner jag vill sätta pengar på. Vill gärna ha en palett, något jag saknar bland mitt smink. Kommer att lista några budget och några som enligt mig är "lyx" och så hoppas jag någon där ute kan ge mig tips på vilken jag ska satsa på! 
 
LYX: 
 
The Balm - Nude' tude 
Har kollat på en del videor där man använder The Balms ögonskuggor. Det syns riktigt hur pigmenterade de är och till ett lagom saftigt pris blir man ägare till dessa paletter. Det känns lite i överkant för mig men en vacker dag vill jag hålla en palett av The Balm i min hand - varför inte påväg till Rhodos? Det kom hem en Taxfree tidning från Lomamatkat idag varifrån man kan beställa produkter som man sen får på flyget. Där hittade jag Nude'tude paletten för 25€. Priset är väl nog ändå ganska överkomligt för 12 välpigmenterade ögonskuggor i härligt olika nyanser.  
Vanligtvis på webbshoppar ligger paletten på 40-50€.  
 
 
Urban Decay - Naked Basics 
Många flickors dröm är nog att äga en UD palett. Tycker däremot att många youtubers tonar ner Naked paletterna för att de inte alls är så användbara som man kanske tror. Färgnyanserna skiljer sig inte så mycket ifrån varandra och ja - man har inte lika mycket användning av färger i samma ton. Dessutom är priset i överkant även för sex färger. Ska man då satsa och köpa en Naked 2 t.ex. blir det en hel förmögenhet för något som bara kanske kommer att ligga i skåpet. 
Priset ligger på 30-40€ för denna, dessutom finns paletten inte på finska webshoppar. 
 
Mary Kay - Sandstorm (Limited Edition) 
Denna skulle jag gärna köpa hem via syster. Jag vet att man inte hittar så bra ögonskuggor som Mary Kay har någon annanstans. Pigmenteringen är så otroligt bra och färgerna är så jättehållbara. Ändå är det bara fyra olika färger i denna minimala palett. Den finns också i tre andra färgnyanser och om jag skulle köpa denna skulle det kanske bli i en annan färg. Hursomhelst borde jag bestämma mig innan de försvinner - för gott! 
För att köpa en måste du först hitta en konsult - sen kostar den 27.20€. 
 
BUDGET: 
 

W7 - In the nude 
Måste säga att jag hört väldigt lite om denna. Någonstans läste jag att färgerna inte är sådär himmelska utan att man betalar för plåten på paletten. Jag tycker färgerna är ganska lika varandra och att man heller inte här kan "play around" med nyanserna utan paletten lämnar orörd i skåpet. 
Priset ligger mellan 5-10€ på webbshoppar för denna. 
 
 
Sleek - Al Naturel 
Just nu ligger det närmast till hands att jag beställer hem denna palett. 12 ganska bra pigmenterade skuggor som inte heller har samma nyanser. Några matta och några pärliga. Har sett många videos med denna och ingen skulle klaga på paletten. Budgetpriset tilltalar mig mest! 
Priset på denna mellan 10-15€. 
 
Så mina vänner! Äger du någon av dessa paletter? Hojta till, jag tar gärna emot ris&ros om just den paletten! :)