Lovijsa

Day 6 - Your 5 senses right now
Mina 5 känslor för tillfället. Så tolkar jag rubriken efter lite research och hjälp av R. Vet inte om jag direkt känner på mig en massa saker och mina sju sinnen fungerar som de ska. 
  1. Jag är lite trött. Har haft en 8.5h arbetsdag med bara nöjda kunder och glada kollegor.
  2. Jag har ett pirr i magen. Ingen aning varför men jag har varit glad sen jag slutade jobbet och R hämtade mig. Jag har väl bara haft en bra dag och det pirrar för att jag ännu är full av energi.
  3. Jag är lite bekymrad inför framtiden. Jag har ännu inte fått studieplats och jag knycker till varje gång mobilen plingar om mail.
  4. Jag är förväntansfull inför morgondagen då vi har många bokningar i jobbet och jag tror det kommer bli en riktigt bra arbetsdag.
  5. Jag är kär. Det kan inte finnas något mycket bättre än att komma hem på kvällen, prata av sig med en som lyssnar och bryr sig, äta kvällsmat tillsammans och sen få krypa till kojs, tryggast i hela världen för att han är där. När som helst.  
 
Så är ju förstås kissen med på noterna när selfien ska tas. Mitt eländiga hår som ryker på onsdag ser ännu sämre ut på bild. Nu blir det soffmys!
 
 
 
Anna - Fotograf & Rovfågeltränare

Härlig idé att skriva ner sina känslor, oavsett om vad man vet vad de betyder eller inte. Fler borde skriva inlägg som detta! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress