Lovijsa

Ett steg närmare
Påsken är förbi liksom påsklovet då jag verkligen inte har stressat över någonting. Tack vare det lilla mailet jag fick förra torsdagen. Den skriftliga delen på förkvalificeringen verkade ha gått bra och jag är vidare till det riktiga inträdesprovet! Om två veckor ska jag ner till Helsingfors igen för att visa mina musikaliska färdigheter på 15 minuter. Jag ska både spela och sjunga korta stycken och så är det några punkter till. Jag känner egentligen inte så stor stress över det eftersom jag gjort såna inträdesprov så många gånger förr. Givetvis är det ju det enda som snurrar i mitt huvud just nu och jag är nog något mer nervös nu än jag varit inför tidigare prov. Går följande prov också bra är det bara en vecka till det slutliga inträdesprovet som lär ska ta tre dagar att genomföra. Men en sak i taget och jag är redan jättenöjd över att jag kom vidare såhär långt. 
 
Jag hade en jätteskön påskhelg och R kom hem redan på torsdagkväll så på fredagmorgon åkte vi iväg mot Vasa. Först blev det 50-årslunch och sen mot kvällen checkade vi in på Scandic. En natt på hotell är något av det bästa jag vet. På lördagen gick vi runt i Vasa några timmar för att sen åka mot Närpes. Syrran firade jämt så familjen överraskade henne med middag på Lind's kök. På lördagkväll var vi lagom slitna men det slutade ändå med utgång och kalas eftersom R fyllde 20 på söndagen. Igår åkte R tillbaka till Dragsvik och idag traskade jag glatt iväg till skolan igen. Det gick förvånansvärt bra för jag lever länge på en sån lyckad påskhelg fylld med god mat och gott sällskap. 
 
Jag har inte tagit en enda bild på hela helgen så det tyder väl på att jag haft annat att göra, bra så.
 
 
En glad liten Lovisabild bjuder jag på som blev tagen dagen efter jag kommit hem från Helsingfors förra veckan. TJ58 är det dessutom - helt fantastiska tider jag får leva i! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress